Juridische kennisgeving

Lees onze juridische informatie goed door, en stel u op de hoogte van uw verantwoordelijkheden wanneer u een website publiceert.

Contact

Email: webmaster@topnetworks.nl

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s volgens het wetboek van strafrecht. Wij als dienstverlener zijn niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten.

Verplichtingen om het gebruik van informatie te verwijderen of te blokkeren in overeenstemming met het wetboek van strafrecht en blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een concrete inbreuk. Zodra we kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen we de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectievelijke aanbieder of exploitant van de pagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gelinkte pagina’s werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppelen niet herkenbaar.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van wetsovertreding. We zullen dergelijke links onmiddellijk verwijderen zodra we ons bewust worden van enige wettelijke inbreuken.

Auteursrecht

Op de door de site-exploitanten gemaakte inhoud en werken op deze pagina’s is het Nederlandse auteursrecht van toepassing. Voor verveelvoudiging, verwerking, distributie en elke vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten de reikwijdte van de copyrightwet is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze pagina’s zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks kennis nemen van een inbreuk op het auteursrecht, laat het ons dan weten. Zodra we kennis nemen van eventuele inbreuken, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

© 2013 Topnetworks InternetService. All Rights Reserved. Designed By FG
Top